ich-zapfe

Dryppbrett, Dryppskål lang laget av rustfritt stål - 490 x 100 mm


Artikkelnummer NEW-99508

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 196.36
NOK 157.11 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Dryppbrett, Dryppskål lang laget av rustfritt stål - 490 x 100 mm

Dryppbrettet vårt laget av robust rustfritt stål er det perfekte tilbehøret til arbeidsflatene dine. Med en lengde på 490 mm og en bredde på 100 mm er dette dryppbrettet stort nok til å inneholde en rekke væsker og hindre dem i å dryppe ned på gulvet eller arbeidsflaten.

  • Slitesterk materiale:Dryppbrettet er laget av høykvalitets 201 rustfritt stålmateriale, som har rust- og korrosjonsbestandighet og har lang levetid.
  • Enkel rengjøring:Denne dryppskålen er ikke bare funksjonell, men også enkel å rengjøre. Materialet i rustfritt stål av høy kvalitet gir rask og enkel rengjøring med en fuktig klut, og holder den i perfekt stand i mange år.
  • Perfekt størrelse:Den sjenerøse størrelsen på dryppbrettet gjør den allsidig. Enten det er på kafeer, restauranter, barer, bistroer, sykehus, skoler, universiteter eller andre fasiliteter - det er den ideelle løsningen for effektiv oppsamling av væsker.
  • Allsidige bruksområder:Dryppbrettet er ikke bare egnet for catering, men også perfekt for hjemmebruk. Den holder ikke bare arbeidsflatene rene, men kan også brukes på kjøkken, hobbyrom eller verksteder.
  • Sikkerhet og hygiene:Dryppbrettet bidrar til å opprettholde et rent og hygienisk arbeidsområde ved å forhindre væskesøl. Dette er spesielt viktig i miljøer der hygiene er en topp prioritet.

Dryppbrettet er ikke bare en praktisk løsning for å holde arbeidsflatene dine rene, men også en investering i holdbarhet og allsidighet. Dens høykvalitetsmaterialer og gjennomtenkte design gjør den til en uunnværlig følgesvenn i en rekke miljøer. Bestill dryppbrettet vårt i dag og opplev hvor enkelt det er å holde et rent og hygienisk arbeidsområde!

Vare-ID 99924820
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 1000 g
Netto vekt 950 g
dimensjoner 490×100×30mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.